ISSN nr. 1454-6025- Apare trimestrial. Materialele din cuprinsul revistei sunt revizuite de membrii colegiului de redactie.

In atentia autorilor

Revista noastra este deschisa oricarui gen de colaborare in ceea ce priveste noutatile medicinei si psihologiei aeronautice, a cercetarii stiintifice, teoretice si practice, aplicata in domeniul expertizei si asigurarii medicale a personalului aeronautic, militar si civil, din Romania.

Dorim sa publicam atat materiale de interes strict stiintific, medical, cat si articole ce vor putea fi utilizate in pregatirea de specialitate a medicilor si psihologilor ce lucreaza in aeronautica. De asemenea revista noastra, adresandu-se si personalului aeronautic, va publica si materiale ce vor putea sustine informarea acestei largi categorii de cititori.

Autorii (medici, psihologi, asistenti medicali, personal aeronautic) vor expedia manuscrisele pe adresa: SOCIETATEA DE MEDICINA AERONAUTICA DIN ROMANIA, Str. Calea Plevnei nr. 134, Sector 1, Bucuresti, cod 70786, Tel / Fax 3197082, e-mail: inmas_ro@yahoo.com cu specificatia „pentru revista”.

Autorii trebuie sa-si precizeze adresa completa, numarul de telefon (fax sau e-mail) la care pot fi contactati. Articolele trebuie sa fie insotite de o scrisoare prin care autorii precizeaza ca sunt de acord cu publicarea in revista noastra fara nici o pretentie de remunerare.

Datele si afirmatiile din articolele publicate apartin autorilor, redactia si editura declinandu-si orice responsabilitate.

Articolele, nu mai lungi de 4400 semne tipografice, vor fi redactate pe calculator si obligatoriu cu caractere diacritice, cu margini de 2 cm si vor contine:

1. Articolul in limba romana si limba engleza;
2. Rezumatul in limba romana si in limba engleza;
3. Cuvinte cheie;
4. Articolul va respecta structura tip: introducere, material si metoda, rezultate si discutii, concluzii;
5. Bibliografie.

Prioritate la publicarea articolelor o au membrii Societatii de Medicina Aeronautica din Romania (SMAR).

Redactia va este recunoscatoare pentru articolele trimise pe suport magnetic si prin e-mail.

Redactia multumeste tuturor sponsorilor care ne-au ajutat pana acum si anunta pe aceasta cale disponibilitatea de a accepta sponsorizari si de a publica reclame din domeniul medical sau de alta natura.

Foto